Recipes

DAGING GORENG SZECHUAN

Post date : Aug. 22, 2020, 10:34 p.m.

Masakan Sichuan, masakan Szechwan, atau masakan Szechuan ialah gaya masakan Cina yang berasal dari wilayah Sichuan di barat daya China
Read More

Recipes

KUAH MERAH IKAN TONGKOL

Post date : Aug. 22, 2020, 10:25 p.m.

Resepi yang selalu suami saya request selain dari singgang ikan tongkol. HiHI. Memang sedap dan mudah je nak buat.
Read More

Recipes

IKAN BILIS GORENG KICAP

Post date : Aug. 22, 2020, 10:17 p.m.

Resepi paling mudah . Makan ni denagn sepinggan nasi panas dah cukup. Opps, mungkin tak cukup sepinggan .haha.
Read More

Recipes

CHICKEN GRILL DAN SOS CENDAWAN

Post date : Aug. 22, 2020, 10:02 p.m.

type a description of your recipe, use html tag if necessary
Read More

Recipes

SIAKAP GORENG CILI API ALA THAI

Post date : Aug. 22, 2020, 9:39 p.m.

Resepi ikan siakap favourite saya, gabungan cili api , bawang putih dan asam jawa ni memang superb!
Read More

Recipes

UDANG KAM HEONG

Post date : Aug. 22, 2020, 9:30 p.m.

Udang Kam Heong ni memang masakan chinese style tapi dicampur dengan rempah kari.
Read More

Recipes

IKAN SELAR MASAK KICAP

Post date : Aug. 22, 2020, 9:16 p.m.

Kalau saya dah malas atau takde idea nak masak, memang saya akan masak ikan masak kicap ni sebab cepat dan confirm sedap!
Read More

Recipes

PISANG GORENG CHEESE COKLAT

Post date : Aug. 22, 2020, 1:12 p.m.

ZAMAN telah berubah, tetapi pisang goreng tetap evergreen. Tambah pulak topping cheese dan coklat, memang layannn.
Read More

Recipes

AYAM GORENG TAUCU DAN NENAS

Post date : Aug. 22, 2020, 1:02 p.m.

Kali ni kita try masak style chinese sikit.
Read More

Recipes

ROTI BAKAR TELUR CHEESE

Post date : Aug. 22, 2020, 12:57 p.m.

Dulu masa belajar kat UTP, RBTM cheese kt restoren Ameeth ni memang famous la ngan student-student kat sana
Read More

more